Exposities in De Bieb Zaandam en Krommenie

U kunt gratis genieten van exposities van schilderijen en/of foto's in De Bieb Zaandam en De Bieb Krommenie. De openingstijden van de expositie zijn gelijk aan de openingstijden van de betreffende vestiging.

Exposeren in De Bieb?

Wij bieden de gelegenheid tot gratis exposeren van schilderijen en/of foto's in De Bieb Zaandam en De Bieb Krommenie. U kunt zich eenvoudig aanmelden via ons contactformulier. Geef daar een korte uitleg over de expositie en (een link naar) een afbeelding van een van de werken. Houd rekening met een wachttijd voor beide vestigingen. Exposities moeten voldoen aan onze Algemene voorwaarden exposeren.

Algemene voorwaarden exposeren

Een expositie in De Bieb dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De expositie moet een meerwaarde geven aan een door De Bieb geaccordeerde doelstelling en/of aansluiten bij een thema van De Bieb.
  • De expositie moet op enigerlei wijze bij te dragen aan de culturele en informatieve doelstellingen van De Bieb voor de Zaanstreek. Dit ter beoordeling van de directie.
  • De Bieb is een professioneel ingerichte ruimte; de expositie dient aan dit professionele karakter bij te dragen. Dit ter beoordeling van de directie.
  • De expositie duurt minimaal één maand.
  • Prijsinformatie over de te tonen voorwerpen is toegestaan. Medewerkers van De Bieb kunnen niet worden ingeschakeld voor de verkoop.
  • De expositie is niet aanstootgevend in beeld of tekst (dit ter beoordeling van de directie). De aanvraag voor een expositie moet per e-mail worden ingediend.
  • De aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst, maar hier kan door De Bieb van worden afgeweken. De directie van De Bieb voor de Zaanstreek beslist over de aanvraag.
Expositie inrichten

U kunt de expositie inrichten tijdens de bemande openingstijden van de betreffende vestiging. Voor het plaatsen van de expositie moet u de aanwijzingen van de medewerkers van De Bieb opvolgen en gebruikmaken van het beschikbare ophangsysteem.
De openingstijden van de expositie zijn gelijk aan de openingstijden van de betreffende vestiging.

Eigen risico

Exposeren in De Bieb is geheel voor eigen risico van de exposant. Het personeel van De Bieb kan geen (permanent) toezicht houden op het tentoongestelde. De Bieb voor de Zaanstreek is dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor diefstal of vernieling.

Publiciteit

De Bieb verzorgt gratis de publiciteit rond uw expositie wanneer u tijdig per e-mail informatie over de expositie en een foto (hoge resolutie) aanlevert. De publiciteit bestaat uit een vermelding op Facebook en Twitter.