Skip to main content

Digitaal: ons complete aanbod

Speciaal voor onze leden: e-books   +  digitale luisterboeken   +   online cursussen  +  digitale tijdschriften   +  ...meer!
Deze online diensten krijgt u helemaal gratis bij uw (jaar)abonnement van De Bieb. Vragen over ons aanbod? We horen graag van u!

   (075) 617 22 52 of stuur een mail.

E-books, tijdschriften en luisterboeken lenen

U kunt met uw betaalde jaarabonnement van De Bieb voor de Zaanstreek gratis e-books, tijdschriften en luisterboeken lenen bij de online Bibliotheek. Jeugdleden lenen ook gratis online! U kunt meteen inloggen in de online Bibliotheek-app of op de site met uw pasnummer/gebruikersnaam en wachtwoord dat u ook gebruikt voor Mijn menu.

Online cursussen


Eén online cursus kost u al snel tientallen euro's. Maar wist u dat u met uw abonnement van De Bieb gratis honderden interessante cursussen online kunt volgen? U kunt meteen een cursus volgen. Kies uw cursus uit en log eenvoudig in met uw pasnummer/gebruikersnaam en wachtwoord dat u ook gebruikt voor Mijn menu.

Speciaal voor jeugd

Bereslim

Bekende prentenboeken als interactieve animatiefilms. Bent u lid of is uw kindje lid van De Bieb? Dan kunt u de digitale prentenboeken van Bereslim thuis gratis bekijken. Er zijn ook Arabische en Engelse titels.

The Reading Corner

The Reading Corner is de nieuwe website van De Voorleeshoek.
Bij The Reading Corner worden (informatieve) boeken voorgelezen in meerdere talen. Combinatie met prenten en muziek. 
Gratis voor leden van De Bieb!

Yoleo

85 titels voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Zij lezen een boek terwijl datzelfde boek wordt voorgelezen (karaoke lezen).

Digitale Voorleestas

Lees mee uit de Digitale Voorleestas met populaire prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar.  Klik op het boek om de tas op te halen.

Ook te gebruiken met uw abonnement!

Theorie.nl

Oefen gratis voor je theorie-examen voor auto, bromfiets of motor. En vergroot zo je kans om je theorie-examen te halen! Inloggen doe je met je pasnummer en wachtwoord van De Bieb.

Jeugdbibliotheek

In alle jeugdboeken zoeken op leeftijd, vind het boek dat past! Boeken met informatie voor een werkstuk of spreekbeurt, leesboeken op onderwerp, Lezen voor de lijst en meer.

Werkstukken en spreekbeurten

Onderwerpen voor je werkstuk of spreekbeurt met informatie, boeken, filmpjes en websites. Voor groep 5-6, 7-8 en klas 1-2.

Delpher

Gratis online toegang tot ruim 60 miljoen pagina's uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit het verleden.

Literom

Recensies van boeken en interviews met schrijvers. Gratis bij een abonnement van De Bieb.

Uittrekselbank

Uittreksels en informatie over auteurs uit Nederland en het buitenland. Gratis bij een abonnement van De Bieb.

Junior Einstein

Oefeningen bij alle vakken die uw kind op school krijgt.

Luister en lees!

Geniet met de online Bibliotheek-app altijd en overal van de mooiste (luister)boeken.

Download de gratis app voor tablet of smartphone.